Wenzhou Eugenia silmälasien tehdas

Korkealaatuinen tuote, ammattitaitoinen palvelu, joka on keskeinen toimittaja laserteollisuudessa!

Etusivu > Näyttely > Sisältö
etu
- Apr 22, 2017 -

Hämmästyttävät aurinkolasit tekevät sinusta aktiiviseksi auringossa, niin vapaasti. Itse asiassa aurinkolasit kestävät aurinkoa, eivät voi estää pilaantumisvahinkoja, joten ohut hoito, jotta kasvot eivät voi ripustaa Oh.

Aurinkolasien ylläpito yleisten lasien ylläpitoon, puhdistukseen, päällekkäisyyteen, varastointiin tulisi kehittää tapoja. Mutta aurinkolasit usein kuluvat, vahingossa naarmuuntuvat, joten on joitain pieniä yksityiskohtia, jotka muistuttavat sinua: aurinkolasit ovat tahroja tahmeita, älä käytä nauloja vetää, on helppo naarmuttaa pinta.

Kun aurinkolasit eivät käytä, monet ihmiset voivat helposti ripustaa pään, kauluksen tai taskun, tällä kertaa keho ei voi olla liian paljon toimia välttää rikkoutuminen tai kaatuminen. Tai joku laittaa käsilaukkuun, on suositeltavaa laittaa ensin kova lasi laatikko ja sitten laukkuun, jotta ei ole avain, kampa, kupari ja muut pienet asiat käyttävät linssejä tai saastunutta huulipunaa ja muuta kosmetiikkaa , Älä Sorta teräviä esineitä.

Ajaminen aurinkolasien ajaessa, älä käytä usein kättä kojelautaan tai istuimeen, tämä on erittäin huono tapa, kuumaa säätä ovat kierrettyjä lasit eivät prototyyppejä, varsinkin muovikehys on niin, on parasta ottaa pois tai Laatikoihin asetetut lasit.