Wenzhou Eugenia silmälasien tehdas

Korkealaatuinen tuote, ammattitaitoinen palvelu, joka on keskeinen toimittaja laserteollisuudessa!

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Vaikutus
- Apr 22, 2017 -

UV-säteet voivat vahingoittaa sarveiskalvoa ja verkkokalvoa, korkealaatuiset aurinkolasit voivat täysin poistaa ultraviolettisäteilyn.

Kun silmät saavat liikaa valoa, se luonnollisesti kutistaa iris. Kun iiris kutistuu rajatilaan, niin ihmiset joutuvat häpeämään. Jos valo on vielä liikaa, kuten auringosta heijastuva lumi, vahingoittaa verkkokalvoa. Korkealaatuiset aurinkolasit voivat suodattaa jopa 97% silmän valoista, jotta vältetään haitta.

Jotkin pinnat, kuten vesi, voivat heijastaa suuria määriä valoa ja tuloksena olevat kirkkaat paikat voivat häiritä näkyvyyttä tai piilottaa esineen. Korkealaatuiset aurinkolasit voivat käyttää polarisoitua tekniikkaa kokonaan tällaisen häikäisyn poistamiseksi, ja esitämme myöhemmin polarisoituneen teknologian.

Osa valon taajuudesta heikentää näköyhteyttä, kun taas muut valon taajuudet voivat parantaa kontrastia. Valitse aurinkolasien oikea väri ja anna sille paremman vaikutuksen tietyllä alueella.

Jos aurinkolasit eivät tarjoa UV-suojaa, se altistaa sinut ultraviolettivaloon. Edulliset aurinkolasit suodattavat osan valosta, jolloin irisi avautuu lisää valoa. Tämä mahdollistaa myös UV-säteilyn lisäämisen, lisäämällä ultraviolettisäteiden aiheuttamia vaurioita verkkokalvoon.

Siksi erilaisten aurinkolasien välillä on todellakin eroa. Ympäristön erityiseen käyttöön valitsemalla sopivat, korkealaatuiset aurinkolasit tarjoavat sinulle suurimman suojan.

Kansainvälisten standardien mukaisesti aurinkolasit luokitellaan henkilökohtaiseen silmien suojaamiseen tarvikeryhmiksi. Aurinkolasien tärkein tehtävä on estää auringonvalo. Kuitenkin kansainvälinen standardi ja aurinkolasit jakautuvat "muotin peiliin" ja "yleiseen käyttöön peilillä". Standardin "muotipeili" laatuvaatimukset ovat suhteellisen alhaiset. Koska "muotipeili" on tyylin tärkein kohokohta, käyttäjän on keskityttävä koristeluun eikä suojaan. Standardi "peilien yleiseen käyttöön laatuvaatimuksilla on tiukempia, mukaan lukien anti-ultravioletti, sekä diopterin ja prismin indikaattoreita.