Wenzhou Eugenia silmälasien tehdas

Korkealaatuinen tuote, ammattitaitoinen palvelu, joka on keskeinen toimittaja laserteollisuudessa!

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Käytä luokitusta
- Apr 22, 2017 -

Käytettävät aurinkolasit voidaan yleensä jakaa aurinkosuojaukseen, vaaleisiin aurinkolasit ja erikoisnäköiset aurinkolasit kolmeen luokkaan.

Niin sanottu aurinkosuoja, kuten nimestä käy ilmi, käytetään varjossa, aurinkoiset ihmiset yleensä luottavat oppilaskokoon säätämiseen valovirran säätämiseksi, kun valon voimakkuus ylittää ihmisen silmien säätelykyvyn, aiheuttaa haittaa Ihmisen silmä. Joten ulkona, etenkin kesällä, monet ihmiset käyttävät aurinkosuojaa estääkseen auringon, vähentääkseen silmää, joka aiheutuu vaivojen aiheuttamasta väsymyksestä tai ärsytyksestä.

Vaaleat aurinkolasit, jotka auringonlaskun roolissa ovat auringonlaskunaan, mutta sen rikkaat värit, jotka sopivat käytettäväksi kaikenlaisten vaatteiden kanssa, on vahva koristeellinen vaikutus. Vaaleat aurinkolasit, koska sen rikkaat värit, monipuoliset tyylejä, kaiken ikäisten nuorten perheiden, muoti naiset ovat enemmän heidän suosikki plus. Erityisvalikoimalla aurinkolaseilla on voimakas kyky estää aurinko, jota käytetään yleisesti rannalla, hiihto, vuorikiipeily, golf ja muu voimakas auringonvalo, UV-säteilyn suorituskyky ja muut indikaattorit ovat korkeammat.

Eri ihmisryhmiä erilaisten mieltymysten ja eri käyttötarkoitusten mukaan aurinkolasien valitsemiseksi, mutta tärkein on suojata käyttäjän turvallisuutta ja näkemystä vammojen perusperiaatteista. Vähentää valon stimulaatio, riippuen materiaalista ei ole selkeää muodonmuutosta, anti-UV, värin tunnistus ei ole vääristymää, tarkka tunnistaminen liikennesignaaleja, aurinkolasit olisi perustoiminto. Jos edellä mainitut toiminnot ovat puutteellisia, aurinkolasien menetyksen rooli aiheuttaa huimausta, silmänrutiinia ja muita tietoisesti eivät vastaa oireita ja joskus tuottavat vastaamattomia, puolustavia illuusioita ja kävelyolosuhteita ja liikenneonnettomuuksien aiheuttamia onnettomuuksia So valita aurinkolasit voivat Ei vain keskittyä tyyliin ja sivuuttaa sen luontainen laatu.